Η συγκλονιστική καταγγελία γιατρού του ΕΣΥ - "Γιατί εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ"

Γιατροί σε ΜΕΘ νοσοκομείου
Γιατροί σε ΜΕΘ νοσοκομείου ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Η Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, μιλά για τους λόγους που εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

Συγκλονίζει η καταγγελία της Διευθύντριας της Παθολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Ελένης Ιωαννίδου, η οποία εξήγησε τους λόγους που εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί μέσα από μια ανάρτησή της.

Η ίδια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί, περιγράφοντας για την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

ADVERTISING

"Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί με αυταρχικό τροπο μου επιβλήθηκε να συμμετέχω σε διακομιδές διασωληνωμένων ασθενών παρά την έγγραφη και έντονη αντίθεση μου που πηγάζει από την μη ειδίκευση μου σε αυτό το αντικείμενο.

Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έχω πάει σε ένα συνέδριο, σε ένα μετεκπαιδευτικό σεμινάριο, δεν έχω λείψει από τη δουλειά για περισσότερο από μια εβδομάδα.

Εξαναγκάζομαι να παραιτηθώ γιατί ο χρόνος μου με την οικογένεια μου είναι ελάχιστος και είμαι σε μια συνεχή κίνηση και αγωνία για να κρατήσω ένα επίπεδο στη φροντίδα των ασθενών, στην εκπαίδευση των ειδικευόμενων και τη συνεργασία με τις άλλες κλινικές", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία
SHARE:

24Media Network