Ιακωβίδης: Βλέπω ότι έχω δυνατότητες, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ζωή

Ιακωβίδης: Βλέπω ότι έχω δυνατότητες, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ζωή

"Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια" σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. Τι είπε για την προοπτική να μην αποσυρθεί.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την χθεσινή του εξομολόγηση με δάκρυα στα μάτια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως αθλητής με μηδαμινή στήριξη από την πολιτεία, μίλησε σήμερα σε πρωινή εκπομπή για τα χρόνια αιτήματα, τις δυσκολίες των αθλητών και την προοπτική να μην αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

“Το πρόβλημα δεν είναι να “μπαλώσουμε” τον Θοδωρή, υπάρχουν στην Ελλάδα άλλοι τόσοι Θοδωρήδες. Υπάρχουν άλλοι τόσοι αθλητές που παλεύουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Βλέπω συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους κι εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο 100%. Ότι μπορώ να συνεχίσω, μπορώ, αλλά να είμαι στο ίδιο επίπεδο, δεν μπορώ, θέλω να πάω λίγο παραπάνω. Βλέπω ότι έχω δυνατότητες και μπορώ, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ζωή”, εξήγησε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης και συνέχισε, λέγοντας:

“Θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου υπάρχει και θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, να συνεχίσω, αλλά δεν το βρίσκω ηθικό απέναντι στους υπόλοιπους συναθλητές μου. Θέλω αυτή να είναι η αρχή για να ξεκινήσει ο κρατικός μηχανισμός να βοηθάει όλους τους αθλητές, να είναι δίπλα μας έμπρακτα”.

Αναφορικά με την πορεία του μέχρι τώρα, ο αρσιβαρίστας σημείωσε: “Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξερε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version