Ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ: Έτσι πάλεψα με τους ληστές

Ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ: Έτσι πάλεψα με τους ληστές

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ δήλωσε πως την ώρα που έβγαινε ένας πελάτης από το κατάστημα, οι δύο κουκουλοφόροι τον χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου

Απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ έγινε σε σούπερ μάρκετ στην οδό Ζησιμοπούλου 92 στο Παλαιό Φάληρο, στη 1:30 τη νύχτα της Δευτέρας.

Δύο άτομα μπήκαν στο χώρο της επιχείρησης, στην οποία βρίσκονταν ακόμα ο ιδιοκτήτης της κι ένας υπάλληλος.

Οι δράστες απέσπασαν τα χρήματα, όμως στην προσπάθειά τους να φύγουν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσπάθησε να τους αποτρέψει, με αποτέλεσμα τη μεταξύ τους συμπλοκή και τους πυροβολισμούς των δραστών στον αέρα.

Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, όμως οι κάτοικοι της περιοχής ακινητοποίησαν τον έναν, ο οποίος συνελήφθη. Ο δεύτερος έφυγε πεζός και αναζητείται.

Ο ιδιοκτήτης του, μόλις 50τμ, καταστήματος, περιέγραψε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 τη στιγμή της ληστείας, λέγοντας ότι, την ώρα που έβγαινε ένας πελάτης από το κατάστημα δύο κουκουλοφόροι τον χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου. Ο υπάλληλός του που ήταν στο σημείο επιχείρησε να τους επιτεθεί, όταν το είδε κι εκείνοι πήγαν να τραπούν σε φυγή, πέφτοντας πάνω στον ίδιο, καθώς βρισκόταν στην έξοδο του καταστήματος.

Εκεί, ο κ. Παναγιώτης και οι δύο κουκουλοφόροι συνεπλάκησαν, με τον ίδιο να επιχειρεί να αποσπάσει το καλάσνικοφ από τον δράστη.

Πάνω στη συμπλοκή πήγε να του τραβήξει το όπλο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν οι πυροβολισμοί.

Οκτώ κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο, με τη μία σφαίρα να έχει βρει την τζαμαρία του καταστήματος και την άλλη να έχει πέσει σε μπαλκόνι.

Οι σφαίρες έπεσαν στον αέρα και κανένας δεν τραυματίστηκε από αυτές, ωστόσο, ο καταστηματάρχης, ο υπάλληλος, που χτύπησε λίγο στο φρύδι και ο ένας δράστης μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, για προληπτικούς λόγους, καθώς έχουν μικροτραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον συλληφθέντα, οι δράστες ήταν τέσσερις, όμως εθεάθησαν μόνο οι δύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα