Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: Οδοιπορικό ζωής στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών σε Β. Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία

Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: Οδοιπορικό ζωής στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών σε Β. Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με το μεγάλο του πρόγραμμα ΑΝΑ-ΠΝΟΗ στηρίζει έμπρακτα τις πυρόπληκτες Βόρεια Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία.

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με το μεγάλο του πρόγραμμα (ύψους 1.100.000 ευρώ) ΑΝΑ-ΠΝΟΗ που ανακοινώθηκε αμέσως μετά τις καταστροφικές φωτιές του περασμένου Αυγούστου, δίνει ανάσες ζωής, στηρίζοντας έμπρακτα τις πυρόπληκτες Βόρεια Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία. Σημαντικό μέρος της υποστήριξης αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων αυτών των περιοχών.

Μέχρι σήμερα 33 σχολεία και 1.650 μαθητές συνολικά έχουν υποστηριχθεί από την ΑΝΑ-ΠΝΟΗ, η οποία στέκεται δίπλα σε δασκάλους και μαθητές συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση και στην απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Πρόκειται για ένα μακρύ οδοιπορικό αλληλεγγύης, με αλλεπάλληλες συναντήσεις προκειμένου να αξιολογηθούν και να καλυφθούν οι ανάγκες που αφορούν σε ελλείψεις διδακτικών μέσων, τεχνολογικού εξοπλισμού, τεχνικών υποδομών και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει την καθημερινή ζωή διδασκόντων και μαθητών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα