Ικαρία: “Κανένας κορονοϊός” – Γλέντι και χορός παρά τις απαγορεύσεις

Ικαρία: “Κανένας κορονοϊός” – Γλέντι και χορός παρά τις απαγορεύσεις
Εικονες συνωστισμού στην Ικαρία Mega

Συνωστισμός και δεκάδες άνθρωποι να χορεύουν αγκαλιασμένοι καταγράφονται σε βίντεο από γλέντι, που πραγματοποιήθηκε στην Ικαρία.

Εικόνες συνωστισμού με δεκάδες νέους να χορεύουν αγκαλιασμένοι καταγράφηκαν στην Ικαρία, σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Ακαμάτρας.

Αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία, αλλά και τα ανησυχητικά στοιχεία που δείχνουν πως ο κορονοϊός αρχίζει να προτιμά τους νεότερους ανθρώπους, εκατοντάδες ήταν οι τουρίστες που συμμετείχαν στο γλέντι στη Μεσαριά Ικαρίας. 

Ούτε το τραγούδι, ούτε η καλή διάθεση θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο συνωστισμός όμως, όπως φαίνεται στα βίντεο από το γλέντι, μπορεί να αποβεί μοιραίος για ανθρώπινες ζωές

«Κανένας κορονοϊός» γράφουν σε φωτογραφίες που ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα, την ώρα που το κέφι έχει ανάψει και οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί.

Ικαριώτικος σε ρυθμούς κορονοϊού

Τουρίστες και ντόπιοι πιάνονται αγκαλιά και χορεύουν ικαριώτικο, τραπέζια και καρέκλες στριμώχνονται για να χωρέσουν όσο γίνεται περισσότεροι. 

Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν πανηγύρι ούτε διοργανώθηκε από τον Σύλλογο του χωριού, δήλωσε στο MEGA ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου των Ακαματριωτών.

«Ήταν γλέντι μαγαζιού, εμείς έχουμε απαγορεύσει τα πανηγύρια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα