Ίλιον: Συνελήφθη ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε από πυροβολισμό

Ίλιον: Συνελήφθη ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε από πυροβολισμό
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Οι γονείς του παιδιού που έχουν απασχολήσει για ναρκωτικά είχαν διαφύγει και αναζητούνταν. Ο παππούς του παιδιού διηγήθηκε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για ατύχημα.

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (05/04) και συνελήφθη ο 31χρονος πατέρας της 8χρονης που μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι από το Ίλιον στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο δεξί της πόδι.

Οι γονείς του παιδιού που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ναρκωτικά και ειδικά ο πατέρας, είχαν εξαφανιστεί και από την Αστυνομία τους αναζητούσαν για να δώσουν εξηγήσεις. Ο πατέρας κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και θα εξεταστεί ενδελεχώς για τις συνθήκες τραυματισμού του παιδιού του.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς είδαν ότι στένευε ο κλοιός της Αστυνομίας γύρω τους και αποφάσισαν να παρουσιαστούν μόνοι τους την Κυριακή και να παραδοθούν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου. Ο πατέρας συνελήφθη και η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη λόγω επιμέλειας.

Την Αστυνομία την κάλεσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου ως όφειλαν, ενώ ο παππούς διηγήθηκε μία ιστορία στους άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία δεν φαίνεται να τους έχει πείσει, πως προχθές το βράδυ και ενώ η μητέρα είχε πάει στο σουπερμάρκετ με τα δύο της παιδιά, ένα αγοράκι 5 ετών και το 8χρονο κοριτσάκι, ο γιος της βρήκε πεταμένο στον δρόμο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με στυλό και το πήρε.

Σύμφωνα με τον παππού αυτό ήταν αυτοσχέδιο όπλο-στυλό και όταν στο σπίτι τα δύο παιδάκια έπαιζαν και το περιεργάζονταν, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε το κοριτσάκι στο πόδι. Μάλιστα, οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο όχι το βράδυ που υποτίθεται ότι έγινε το περιστατικό αλλά χθες… και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν φοβούμενοι τις συνέπειες του νόμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα