Ηλιούπολη: Οι απολογίες των κατηγορουμένων – “Την απέτρεπα από την πορνεία”

Ηλιούπολη: Οι απολογίες των κατηγορουμένων – “Την απέτρεπα από την πορνεία”
Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ηλιούπολης Eurokinissi

Ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση και την εκμετάλλευση της στην Ηλιούπολη, αρνούνται τα όσα τους καταλογίζουν.

Στην άρνηση των κατηγοριών που τους έχει αποδώσει η ελληνική Δικαιοσύνη προχώρησαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ηλιούπολης, αστυνομικός και πατέρας, κατά τις απολογίες τους ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας.

Οι δύο άνδρες που πλέον έχουν προφυλακιστεί, ύστερα από την κατάθεση της 19χρονης κοπέλας -πως την κακοποίησαν σεξουαλικά ενώ ο πρώτος προχώρησε και στην εκμετάλλευσης της- δεν δέχονται τα όσα τους καταλογίζονται.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος αστυνομικός που έχει τεθεί σε αργία, ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο δεν την εξέδιδε, αλλά αντιθέτως προσπαθούσε να την …αποτρέψει.

«Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτή τη δουλειά. Γί αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψης μου, τσακωθήκαμε. Την χαστούκισα, κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην αστυνομία» είπε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή.

Από την άλλη, ο πατέρας της, που αρνείται ότι την βίαζε για έξι χρόνια, από 11 χρονών έως τα 17 της, ζήτησε από τη δικαστική λειτουργό την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του με την κόρη του, αλλά και να καταθέσει ως μάρτυρας ο δίδυμος αδελφός της «που τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά η σύζυγός του, προκειμένου να αποδειχθεί «η μία και μοναδική αλήθεια ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής, πατέρας που δούλευα σκληρά για την οικογένεια μου».

Ο κατηγορούμενος επέρριψε ευθύνες στη σύζυγό του αναφέροντας:

«Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική και εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα Και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπεθαλπτε έκνομες ενέργειες, είχε γνώση αυτών».

Σε άλλο σημείο, επισημαίνει ότι«η σύζυγός μου αν και γνώριζε τις κινήσεις της, φρόντιζε εντέχνως να με παραπλανά και να μου αποκρύψει την αλήθεια. Είχα εκφράσει πλειστάκις την ανησυχία μου για τις επαφές της με κάποιον D. (πρώην φίλος της 19χρονης που φαίνεται επίσης να την εξέδιδε) και η σύζυγος μου με διαβεβαίωνε ότι πρέπει να διαχειριστεί το θέμα η λογοθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής Ρ.Γ».

Στο απολογητικό του υπόμνημα, υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διαπράξει τα εγκλήματα που τον κατηγορούν λόγω ενός προβλήματος υγείας που μάλιστα, οδήγησε στο να επιλέξουν τη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης, ενώ ζητά και την εξέταση του από πραγματογνώμονα – ψυχίατρο για να διακριβωθεί αν ο ίδιος είναι άτομο με παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά.

Τέλος υποστηρίζει:

«Είναι δεδομένο ότι είχα προστρέξει στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρουπόλεως για να δηλώσω την εξαφάνιση της κόρης μου διότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από το σπίτι και η ίδια η κόρη μου με είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που θα την ψάξω θα δηλώσει ότι την έχω βιάσει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα