Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξέσπασε με το fake προφίλ της Έφης Κακαράντζουλα – “Γύρνα στο σκοτάδι σου”

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξέσπασε με το fake προφίλ της Έφης Κακαράντζουλα – “Γύρνα στο σκοτάδι σου”
H Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Eurokinissi

Άγνωστος δημιούργησε προφίλ στο Instagram με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την ακολούθησε. Πώς αντέδρασε εκείνη.

Αντιμέτωπη με μία νέα “πρόκληση” ήρθε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αυτή τη φορά μέσω του διαδικτύου, όταν ο εφιάλτης με το όνομα Έφη Κακαράντζουλα εμφανίστηκε και πάλι μπροστά της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα προφίλ με το όνομα της γυναίκας που της επιτέθηκε με το βιτριόλι και η οποία κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη χωρίς αναστολή, την ακολούθησε στο Instagram, κάτι που φυσικά προκάλεσε την οργή της.

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο εν λόγω instastory, παραθέτοντας και ένα άλλο post στο οποίο φαίνεται το προφίλ με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα. «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα