Ιωάννινα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Ιωάννινα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του άτυχου αγοριού - Ο 20χρονος συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα,

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 20χρονου αλλοδαπού, ο οποίος χθες, Πέμπτη, συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα