Ηράκλειο: Διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Ηράκλειο: Διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στο Ηράκλειο, αφότου άνδρας άφησε σημείωμα έξω από τράπεζα, λέγοντας πως έχει τοποθετήσει βόμβα.

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω διακοπής κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας.

Άγνωστος άνδρας που είχε αφήσει σημείωμα έξω από την τράπεζα, τηλεφώνησε στη διευθύντρια και ζήτησε να του δοθούν 20 χιλιάδες ευρώ, για να μην ενεργοποιήσει βόμβα. Μάλιστα υπέδειξε και το σημείο που είχε αφήσει το κουτί στο οποίο ήθελε να τοποθετηθούν τα χρήματα και βρίσκονταν σε χωράφι πλησίον του υποκαταστήματος. Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με πυροτεχνουργό και με το αστυνομικό σκυλί που ανιχνεύει εκρηκτικά. Μετά από έρευνα στο υποκατάστημα δεν βρέθηκε κάτι, ενώ στο σημείο που είχε υποδείξει εντοπίστηκε το κουτί που είχε αφήσει για να τοποθετηθούν τα χρήματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο αποκλεισμός σε ένα τμήμα της λεωφόρου Ικάρου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, που θα διαρκέσει για τουλάχιστον μία ώρα ακόμη, καθώς στο σημείωμα που άφησε ο άνδρας αναφέρει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα