Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κρήτης

Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κρήτης
Εμβόλιο κατά της Covid-19 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυξάνονται οι εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη καθώς εγκαινιάστηκε νέο εμβολιαστικό κέντρο.

Τα εγκαίνια του νέου εμβολιαστικού κέντρου που θα λειτουργεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις Βούτες έγιναν την Τετάρτη, παρουσία της διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργου Κοντάκη, του κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Γιώργου Κοχιαδάκη και του υποδιοικητή της 7 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Δημήτρη Αγαπίου. Το νέο κέντρο βρίσκεται στην πτέρυγα 7Α της Ιατρικής Σχολής και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως και 10:00 το βράδυ.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο νέο εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί ως Παράρτημα του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου, αναπτύχτηκαν 6 νέες εμβολιαστικές γραμμές. Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Κρήτης εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και στον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής για την υποστήριξή τους στην εθνική προσπάθεια της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και αναφορικά με την έναρξη εμβολιασμών με το εμβόλιο της εταιρείας Janssen (Johnson &Johnson), από σήμερα αναπτύσσεται μια επιπλέον εμβολιαστική γραμμή σε κάθε Νοσοκομείο της Κρήτης που λειτουργεί ήδη ως εμβολιαστικό κέντρο την τρέχουσα περίοδο.

Την Τετάρτη, άλλωστε, προστέθηκαν συνολικά 28 νέες εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη και πλέον στο νησί ο αριθμός τους φθάνει τις 84 προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου που θέλει να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στην Κρήτη έχουν χορηγηθεί έως τώρα 182.000 δόσεις του εμβολίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα