Άλλοι δύο βουλευτές στη διάθεση του ΕΣΥ

Άλλοι δύο βουλευτές στη διάθεση του ΕΣΥ
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας Eurokinissi

Μετά τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γ. Λαμπρούλη και ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας έθεσε εαυτόν στην μάχη κατά του κορονοϊού. Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Μπλούχος.

Στην διάθεση του ΕΣΥ έθεσε εαυτόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ως αναισθησιολόγος, προκειμένου να συνδράμει στη μάχη κατά του κορονοϊού.

“Την ώρα που η πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή, χιλιάδες συμπολίτες μας νοσούν καθημερινά, συνάδελφοι υγειονομικοί υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο έργο τους και τα νοσοκομεία πιέζονται σε μεγάλο βαθμό, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Συστήματος Υγείας. Σε αυτό τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς. Υπέρτατη αξία η ανθρώπινη ζωή”, αναφέρει ο κ. Κέλλας.

Όλοι για έναν και ένας για όλους. #Μαζί_συνεχίζουμε

Posted by
Χρήστος Κέλλας on 
Monday, 23 November 2020

Nωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, είχε ζητήσει απαλλαγή από τα καθήκοντά του, προκειμένου και εκείνος να συμμετάσχει στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Στη διάθεση του ΕΣΥ, τέλος, έθεσε εαυτόν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπλούχος όπως ο ίδιος γνωστοποίησε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα