Και όμως! Η Αθήνα “λιώνει” από τον καύσωνα – Πού άγγιξε τους 90 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Και όμως! Η Αθήνα “λιώνει” από τον καύσωνα – Πού άγγιξε τους 90 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πτήση με θερμικό drone πάνω από την Αθήνα YouTube/UpStories

Πτήση με θερμικό drone πάνω από την ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού απέδειξε πως η επέλαση του καύσωνα μπορεί να "λιώσει" την πόλη.

Ένα βίντεο που αποδεικνεύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πως το λεκανοπέδιο της Αττικής είναι κυριολεκτικά καμίνι ήρθε στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η επέλαση του καύσωνα συνεχίζεται και στη χώρα καταγράφονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες με 40άρια.

Σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή drone Βασίλη Γαλανάκη, η ομάδα Up Stories παρουσίασε ένα βίντεο με χρήση θερμικού Drone από το κέντρο της Αθήνας, με την πτήση να πραγματοποιείται τη Δευτέρα (25/07) στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.

Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος καθώς αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα, οι ενδείξεις του Drone μάς έδειξαν θερμοκρασίες μερικές φορές ακόμα και στους 90 βαθμούς Κελσίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μετρήσεις στα πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό, που τέτοιες μέρες κατακλύζονται από χιλιάδες τουρίστες. Η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού αυτού κτιρίου έφτασε τους 80 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αληθινό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων.

Δείτε το εντυπωσιακό video drone από την ομάδα UpStories:

Γιατί έχει τόση ζέστη στην Αθήνα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα