Και ως πιλότος παρουσιαζόταν ο ψευτογιατρός – Ο ισχυρισμός για τον Ερντογάν και το επίθετό του

Και ως πιλότος παρουσιαζόταν ο ψευτογιατρός – Ο ισχυρισμός για τον Ερντογάν και το επίθετό του
Ο 49χρονος "ψευτογιατρός" προσέρχεται στα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ - Eurokinissi

Και ως πιλότος φαίνεται να παρουσιαζόταν ο Δρ. Κόντος ο οποίος εκτός από τα μαντζούνια και τα φίλτρα πουλούσε και μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Οι ισχυρισμοί για τον Ερντογάν και την αλλαγή του επιθέτου του.

Ακόμη και με την ιδιότητα του πιλότου κατόρθωνε να αποσπάσει χρήματα ο Dr Kontos, ο οποίος εκτός από τα μαντζούνια και τα φίλτρα, πουλούσε και μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής.

Αυτό υποστήριξε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μάρτυρας, ο οποίος όπως είπε, κατέβαλε το ποσό των 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με το μάρτυρα, ο κατηγορούμενος ήταν χειριστικός, με πειθώ και καταφερε να τον πείσει ότι με την αγορά της μετοχής θα έβγαζε κέρδος. «Του έδωσα στο χέρι μετρητά 100.000 ευρώ και στη συνέχεια, ύστερα από πίεση, άλλα 90.000 ευρώ σε μετρητά. Στην τράπεζα σε λογαριασμό του κατέθεσα άλλα 5.300 ευρώ» είπε, εξηγώντας ότι έλαβε πίσω ελάχιστα από τα χρήματα.

Όπως κατέθεσε, «ήταν ιδιαίτερα ευφυής, κοινωνικός και πολύ προσιτός. Μου συστήθηκε με την ιδιότητα του πιλότου, μας έδειχνε βίντεο με πτήσεις αεροπλάνου, πιστεύαμε ότι ήταν άσος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας». Μάλιστα, αν και παρουσιαζόταν ως Κόντος, όταν αποκαλύφθηκε ότι το πραγματικό του επίθετο ήταν Κοντοστάθης, ο μάρτυρας πείστηκε από τον κατηγορούμενο ότι «είχε γίνει κάτι με τον Ερντογάν και τους Τούρκους και έπρεπε να αλλάξει το όνομά του για να μην τον βρουν οι Τούρκοι».

Όσο για τα χρήματα, εξήγησε στο δικαστήριο ότι 1,5 χρόνο μετά, δεν είχε λάβει χρήματα για την «επένδυση» που είχε κάνει και συνεχώς ο κατηγορούμενος αραίωνε τις επαφές του. «Μια μου ελεγε ότι ήταν στη Ρόδο, μία στην Κύπρο, μία στο Ισραήλ. Προσπαθούσα να πάρω τα χρήματά μου πίσω και λίγα λίγα μου επέστρεψε 30.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα έχασα. Ημουν χάλια οικονομικά. Το 2020 έμαθα από τα κανάλια γιατί κατηγορείται. Όλοι όσοι τον γνωρίζαμε στην Παιανία χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Πού να το φανταστούμε; Ζούσε ανάμεσά μας, όλοι για πιλότο τον ξέραμε» τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα