Καίτη Κωνσταντίνου για Μενδώνη:”Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα”

Καίτη Κωνσταντίνου για Μενδώνη:”Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα”
Καίτη Κωνσταντίνου papadakisPress

"Απογοητευμένη" από τον τρόπο που αντιμετωπίζει η υπουργός Πολιτισμού το επάγγελμά της, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου. Τι είπε για τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλια.

“Είναι ένας άνθρωπος που υπερπροσπαθεί στο Σωματείο. Είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και άνθρωπος, μία έννοια που πρέπει να τονίζουμε πια”, δήλωσε η Καίτη Κωνσταντίνου, αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου (27/02) στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό “μέτριος ηθοποιός” του Δημήτρη Λιγνάδη για τον Σ. Μπιμπίλα, ενώ ακόμα εξέφρασε την άποψή της για τη στάση της υπουργού πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. “Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Όπως είπε ο Δημήτρης Καταλειφός είναι καλύτερο να λέμε για κάποιον ότι είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας σε κάτι. Το “μέτριος” είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Ταυτόχρονα η Καίτη Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα των ημερών ξεκινώντας από τα συναισθήματα που ένιωσε με τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στην πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

“Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα πρεπε να το πεις. Θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους. Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα. Και αισθανόμαστε λίγο μόνοι μας. Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα που προσπαθεί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα