“Μέτριος Εγώ”: Ο Τσαφούλιας και άλλοι διάσημοι στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα

“Μέτριος Εγώ”: Ο Τσαφούλιας και άλλοι διάσημοι στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα
Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας Eurokinissi

Η συνωμοσία των "μετρίων" υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα. Τι έγινε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν ξαφνικά από "μέτριους" ηθοποιούς;

Ένα κύμα συμπαράστασης προς τον προέδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα αναπτύχθηκε ήδη από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης και κορυφώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, τα οποία γέμισαν από “μέτριους” ηθοποιούς.

Μεγάλα ονόματα του χώρου του θεάματος έσπευσαν, να αυτοχαρακτηριστούν ως “μέτριοι” ηθοποιοί σε μία διάθεση να ειρωνευτούν τη δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος στο υπόμνημά του χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΕΗ “μέτριο ηθοποιό”, ενώ έκανε λόγο για χρόνια εχθρότητα μεταξύ τους, υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα του Σωματείου τον φθονούν. “Συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση”, ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης για την ιδιότητα του Σπύρου Μπιμπίλα ως προέδρου του ΣΕΗ.

Ο πάντα σεμνός, αλλά ταυτόχρονα δυναμικός, μαχητικός και αλληλέγγυος, Σπύρος Μπιμπίλιας, που, όπως έχει αποδείξει περίτρανα ιδίως τον τελευταίο καιρό με το ξέσπασμα του ελληνικού #MeToo, υποστηρίζει όποιον έχει ανάγκη, δεν είναι μόνος του. Όπως και ο ίδιος στηρίζει τα θύματα κάθε είδους βίας, έτσι και πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες έσπευσαν να κατακλύσουν τα social media με αναρτήσεις μέσω των οποίων εκφράζουν ανοιχτά πως τάσσονται με το μέρος του, πως τάσσονται με το μέρος του “μέτριου” Μπιμπίλα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλιας και οι συνάδελφοί του απαντούν

Η πρώτη απάντηση μετά τις κακεντρεχείς δηλώσεις του Λιγνάδη ήρθε από τον ίδιο τον Σπύρο Μπιμπίλια, ο οποίος μέσα από ανάρτηση στο Facebook έγραψε ότι στο Σωματείο Ηθοποιών, έπειτα από τις καταγγελίες, μεγαλώνει, γεγονός που ” τιμά και χαροποιεί εμάς τους μέτριους”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

“Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιει εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν,Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης,Γιάννης Κακλεας,Γιώργος Μεσσάλας,Κοραής Δαματης,Πέτρος Ζουλιας,Ελένη Μαβιλη, Νίκος Ζερβός,Νίκος Κούνδουρος,Γιώργος Χαραλαμπίδης,ΓιωργοςΠανουσοπουλος,Τωνια Μαρκετακη,Νίκος Νικολαιδης, Λίλυ Μελεμε,Κώστας Χαραλάμπους,Άννα Χατζησοφιά,Κάρολος Ζωναράς,Κώστας Λυχναράς,Βασίλης Πλατάκης,Μάριος Ρετσιλας και τόσοι αλλοι…..Η άνοιξη θα ξαναρθει….” έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ο Σπ. Μπιμπίλας.

Παραθέτουμε μόνο μερικές από τις δημοσιεύσεις “μετρίων” ηθοποιών:

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης του “Έτερος εγώ”, Σωτήρης Τσαφούλιας, μάλιστα, άλλαξε το όνομα της δημοφιλούς σειράς και ταινίας σε “Μέτριος Εγώ”, στεκόμενος στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα.

 

Να Δηλώσω και Εγώ με την Σειρά μου και Επίσημα Πλέον, Κάτι που Σίγουρα Ξέρατε. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ…

Δημοσιεύτηκε από
Aineias Tsamatis στις 
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Μιχαήλ Οικονόμου Μέλος ΣΕΗ Θαυμαστής Σπύρου Μπιμπίλα Επαγγελματίας γνωστός ομοφυλόφιλος Μέτριος Ηθοποιός Μετριότατος…

Δημοσιεύτηκε από
Michael Ikonomou στις 
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Καρατζιάς θαυμαστής του Σπύρος Μπιμπίλας Επαγγελματίας ομοφυλόφιλος Μέτριος Ηθοποιός Μετριότατος…

Δημοσιεύτηκε από
Dimitris Karatzias στις 
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Καλύτερα να είσαι ο “μέτριος ηθοποιός” παρά ο “γνωστός σκηνοθέτης”…

Δημοσιεύτηκε από
Haris Mavroudis στις 
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ομολογώ, χρόνια τώρα μέτριος ηθοποιός και γι’αυτό μέλος του ΣΕΗ – HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Hellenic Actors Union, άριστος, όμως, επαγγελματίας ομοφυλόφιλος!

Δημοσιεύτηκε από
Dimitris Agartzidis στις 
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα