Κακοκαιρία Γηρυόνης: Συγκλονίζει ο θάνατος της ηλικιωμένης στη Ρόδο – Πνίγηκε στο κρεβάτι της

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Συγκλονίζει ο θάνατος της ηλικιωμένης στη Ρόδο – Πνίγηκε στο κρεβάτι της

Η κατάκοιτη γυναίκα ζούσε σε υπόγειο διαμέρισμα. Η στάθμη του νερού ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τραγικό θάνατο βρήκε από την κακοκαιρίαΓηρυόνης” το βράδυ της Δευτέρας μια 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα από την περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο.

Οι λεπτομέρειες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τις συνθήκες του θανάτου της είναι σοκαριστικές: Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα ζούσε σε υπόγειο διαμέρισμα, το οποίο πλημμύρισε. Η στάθμη του νερού ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να πνιγεί, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Pόδου, περί ώραν 18.00 όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή, την οποία υπέστη όταν πλημμύρησε η υπόγεια κατοικία της.

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει στο νησί της Ρόδου οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα, με αποτέλεσμα, δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά.

Το νησί δοκιμάζεται και από διακοπές ρεύματος και υπερχειλίσεις ποταμιών που σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχίπολη, Λάρδο, Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό και έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο, εντός ή εκτός της πόλης του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα