Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή στα νότια προάστια της Αθήνας

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή στα νότια προάστια της Αθήνας

Δείτε σε ποιές περιοχές της Αττικής θα είναι κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, λόγω της κακοκαιρίας, ύστερα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου σχολεία και παιδικοί σταθμοί στα νότια προάστια της Αθήνας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθήνας, κλειστά θα παραμείνουν αυτή την Παρασκευή σχολεία και παιδικοί σταθμοί στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Μοσχάτου - Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Διαβάστε την απόφαση:

ΘΕΜΑ: «Διακοπή μαθημάτων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων»

ΑΠΟΦΑΣΗ

Έχοντας υπόψη: 1.Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΚΕΦ.Ε΄ άρθρο 186) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» Το άρθρο 4 του Π.Δ.79/2017 (ΦΕΚ 109/τ.Α΄/1-08-2017) Την με αρ. 37419/13479/08-05-2018 (ΦΕΚ 1661/τ.Β΄/11-05-2018) απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την οποία εγκρίνει τη με αρ. 121/2018 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Αττικής με την οποία τροποποιείται – επικαιροποιείται ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής. Τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Τη διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Π.Ε. Νότιου Τομέα εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΑΤΑΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Πολιτική Προστασία για κακοκαιρία Ξενοφών: Προσοχή λόγω ανέμων

Μεσογειακός κυκλώνας: Πιθανότατα φτάνει στο Ιόνιο την Πέμπτη το βράδυ

Και όμως, χιονοθύελλα από τώρα στον Παρνασσό

SHARE:

24Media Network