Κακοκαιρία: Μεγάλες καταστροφές στην Ηλεία – Ξεριζώθηκαν δέντρα, παρασύρθηκαν οχήματα

Κακοκαιρία: Μεγάλες καταστροφές στην Ηλεία – Ξεριζώθηκαν δέντρα, παρασύρθηκαν οχήματα
Patrisnews

Μεγάλες ζημιές και προβλήματα στην κυκλοφορία, προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα. Καταστροφικό το πέρασμα από την Ηλεία.

Σοβαρά προβλήματα και ζημιές προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που έπληξε, μεταξύ άλλων περιοχών, και την Ηλεία.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τοπικά μέσα αποτυπώνουν την ένταση της βροχόπτωσης, η οποία και δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε σπίτια και στο οδικό δίκτυο, μετά από πτώσεις δέντρων.

ilialive.gr

Η κακοκαιρία έπληξε την Αχαΐα ilialive.gr

Πιο συγκεκριμένα, πολλά προβλήματα εντοπίζονται στο Παλαιοχώρι Ζαχάρως, όπου έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ, ξεριζώθηκαν δέντρα και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες.

Η κακοκαιρία έπληξε την Αχαΐα ilialive.gr

Δυτική Αχαΐα: Μέσα σε έξι ώρες έβρεξε όσο όλο τον Νοέμβριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Αράξου, στη Δυτική Αχαΐα έπεσαν 87 τόνοι νερού σε έξι ώρες, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα πλημμυρικά φαινόμενα, ωστόσο, υπήρξαν μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την ανεπάρκεια των τεχνικών έργων της σιδηροδρομικής γραμμής, εγκλωβίζοντας τα νερά στις παρακείμενες εκτάσεις.

Παραμένει άστατος ο καιρός

Σήμερα Κυριακή από το μεσημέρι στα δυτικά και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια και θα φτάσει στα βόρεια έως τους 18 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 23 και τοπικά στην Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα