Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστά και σήμερα τα σχολεία στη Λάρισα – Πού αλλού παραμένει το “λουκέτο”

Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστά και σήμερα τα σχολεία στη Λάρισα – Πού αλλού παραμένει το “λουκέτο”
Κλειστό σχολείο Eurokinissi

Παραμένουν κλειστά τα σχολεία στην ΠΕ Λάρισας και την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια. Σε ποιες άλλες περιοχές της χώρας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τρίτη τα σχολεία στην Π.Ε Λάρισας, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια και των χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη πόλη της Λάρισας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Λαρισαίων, τονίζοντας ότι «τα διδακτήρια στην συντριπτική πλειονότητά τους, δεν παρουσιάζουν προβλήματα, αφού οι αυλές είναι καθαρές από χιόνι και η πρόσβαση στα διδακτήρια γίνεται χωρίς προβλήματα».

Η απόφαση ελήφθη, με βάση τις προβλέψεις για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται σε συνδυασμό με την ανάγκη λήψης μέτρων στα σχολεία για τον κορονοϊό, όπως είναι το άνοιγμα των παραθύρων και ο αερισμός των αιθουσών.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι οι δημοτικοί και ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα λειτουργήσουν σήμερα για όσους γονείς επιθυμούν να πάνε τα παιδιά τους.

Σε ποιες περιοχές των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία:

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε δήμους των περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, καθώς και το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο του Αγίου Βλασίου στο δήμο Αγρινίου.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι κλειστά τα σχολεία στις παρακάτω περιοχές:

– Κορινθία: Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Κορινθίων, Ευρωστίνης, Λουτρακίου – Περαχώρας και Νεμέας, ενώ στο δήμο Σικυωνίων δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες των δημοτικών ενοτήτων, Σικυωνίων, Στυμφαλίας και Φενεού.

– Αργολίδα: Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, ‘Αργους – Μυκηνών, Ερμιονίδας και Επιδαύρου.

– Αρκαδία: Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες στους δήμους, Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Γορτυνίας και βόρειας Κυνουρίας

– Λακωνία: Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους, Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασιάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα