Κακοκαιρία Μήδεια: Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος για όσους επλήγησαν

Κακοκαιρία Μήδεια: Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος για όσους επλήγησαν
Κακοκαιρία Μήδεια: Στιγμιότυπο από τον Διόνυσο eurokinissi

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο, σε νοικοκυριά που επλήγησαν από την κακοκαιρία Μήδεια, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν.

“Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Ενώ συνεχίζει: “Η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές. Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα