Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ζημιές από πτώση τούβλων σε καταστήματα στην Κομοτηνή

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ζημιές από πτώση τούβλων σε καταστήματα στην Κομοτηνή
Ζημιές στην Κομοτηνή από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα GRTimes

Οι δυνατές ριπές ανέμου στην Κομοτηνή έριξαν τούβλα από την ταράτσα ενός κτίσματος, σε καταστήματα με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ζημιές σε τουλάχιστον δύο καταστήματα εστίασης επί της πλατείας Ειρήνης στην Κομοτηνή προκλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (5/2), εξαιτίας των δυνατών ριπών ανέμου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η τοπική εφημερίδα Χρόνος, από ταράτσα κτίσματος έπεσαν ορμητικά τούβλα στον προαύλιο χώρο δύο καταστημάτων προκαλώντας ζημιές στις τζαμαρίες, στις τέντες και στα τραπέζια. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ο ιδιοκτήτης ενός εξ αυτών των καταστημάτων δήλωσε στο GRTimes “προφανώς κατέρρευσε κατασκευή που ήταν άσχημα φτιαγμένη στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Ωστόσο, εάν υπήρχε άνθρωπος που έτρωγε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί και δεχόταν ένα τέτοιο τούβλο στο κεφάλι, σίγουρα θα έμενε στον τόπο. Από τύχη και λόγω της κακοκαιρίας, εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν ούτε θαμώνες, αλλά ούτε και περαστικοί”.

Ζημιές στην Κομοτηνή από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα GRTimes

Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, κυρίως με πτώσεις κλαδιών, κάδων ή ακόμη και πινακίδων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα