Eurovision: Η αντίδραση της Φουρέιρα στην πρόκριση της Κύπρου – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα AP Photo/Armando Franca

Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα ακούει πως η Silia Kapsis παίρνει το “χρυσό εισιτήριο” για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024.

“Φωτιά” στην σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας έβαλε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τρίτης(07/-5), όταν εμφανίστηκε ως guest star στον Α’ Ημιτελικό.

Η τραγουδίστρια, φορώντας ένα ολόχρυσο outfit, “άνοιξε” τον διαγωνισμό με το “Fuego”, ξεσηκώνοντας για τα καλά τη Malmö Arena. Από τις πιο εκρηκτικές live εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ σε έναρξη ημιτελικού!

Η δημοφιλής pop star είναι μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες των eurofans, οι οποίοι την λάτρεψαν το 2018, όταν εκπροσώπησε την Κύπρο με το παραπάνω τραγούδι και παραλίγο να πάρει την πρωτιά.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει στενούς δεσμούς με το νησί, για το οποίο κατέκτησε την 2η θέση τότε, ενώ στηρίζει με όλη της την ενέργεια τις φετινές αποστολές της Ελλάδας και της Κύπρου και στέκεται στο πλευρό των Μαρίνα Σάττι και Silia Kapsis αντίστοιχα.

Στον χθεσινό Ημιτελικό, η 17χρονη Silia – που άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος – κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με το τραγούδι “Liar”, δίνοντας μια πολύ καλή ερμηνεία και ένα εξαιρετικό act, που της χάρισαν το χρυσό εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (11/05).

Οι φανς της νεαρής τραγουδίστριας και της Κύπρου, φυσικά, ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της πρόκρισης, όπως και η Ελένη Φουρέιρα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του EurovisionFun στο TikTok, φαίνεται η χαρούμενη αντίδραση της ίδιας και του Γιώργου Αρσενάκου, όταν ακούγεται η πρόκρισή της.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Φουρέιρα

@eurovisionfn Η αντίδραση της @Foureira στην πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της Eurovision !🇨🇾❤️ #fyp #tiktok #eurovision #ελληνικοτικτοκ #tiktokviral #foryoupage #foryou #φουρειρα #ελενηφουρειρα #foureira #fuego #cyprus #κυπρος ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfun

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα