Καλαμάτα: Χτύπησε το κουδούνι, του άνοιξε και τον πυροβόλησε

Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017.            3 , 2017.
Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017. 3 , 2017. NIKOS LIBERTAS / SOOC

Ένας 62χρονος πυροβόλησε 65χρονο εν ψυχρώ, γιατί πίστευε πως ήταν η πηγή όλων των οικογενειών του δεινών

Ένας 62χρονος Καλαματιανός πυροβόλησε χθες το μεσημέρι στο Ξηροκάμπι Λεΐκων έναν 65χρονο, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας, ενώ το θύμα με τραύματα στην κοιλιά, στο θώρακα και στο χέρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας όπου χειρουργήθηκε δύο φορές.

ADVERTISING

Η αιτία της επίθεσης, σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από αστυνομικές πηγές, είναι ότι ο δράστης πίστευε με εμμονή πως ο άλλος άνδρας ήταν υπεύθυνος για προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος στην οικογένειά του.

Από τον περασμένο Αύγουστο είχε την εν λόγω εμμονή και αρκετές φορές είχε απειλήσει τον 65χρονο, πως "θα του δείξει", πως θα τον τιμωρήσει για το κακό που του έκανε κ.λπ. Μάλιστα, το θύμα σε κάποια απ’ αυτές τις απειλές είχε προσφύγει στην Αστυνομία και είχε εκφράσει τις διαμαρτυρίες του.

Χθες, γύρω στις 2.15 το μεσημέρι, ο 62χρονος πήγε στο σπίτι του 65χρονου στο Ξηροκάμπι Λεΐκων, του χτύπησε την πόρτα, και όταν εκείνος άνοιξε τον πυροβόλησε από κοντά με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα μέσα στα αίματα βγήκε στο δρόμο, όπου τον συνάντησε ένας πυροσβέστης ο οποίος τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στη διαδρομή ο 65χρονος είπε στον πυροσβέστη ότι τον πυροβόλησε το συγκεκριμένο άτομο. Στα Επείγοντα την ίδια ενημέρωση έκανε το θύμα -πριν μπει στο χειρουργείο- και στους αστυνομικούς που έσπευσαν.

Ο δράστης αναζητήθηκε και βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε αγροικία του στο Μεσοπόταμο Πυλίας, και στην κατοχή του είχε ένα κυνηγετικό όπλο που ενδέχεται να είναι αυτό με το οποίο πυροβόλησε το θύμα.

ΠΗΓΗ ELEFTHERIAONLINE

SHARE:

24Media Network