Καλαμάτα: Η μητέρα που πέταξε το παιδί της το ζητάει πίσω

Η μητέρα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε κάδο στην Καλαμάτα
Η μητέρα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε κάδο στην Καλαμάτα GLOMEX

"Θα γίνει μια πολύ καλή μάνα" υποστηρίζει ο δικηγόρος της, τονίζοντας ότι η μοναδική κουβέντα της προφυλακισμένης νεαρής είναι αν είναι καλά το παιδί της.

To παιδί της πίσω ζητάει η νεαρή μητέρα, η οποίο πριν λίγο καιρό το είχε εγκαταλείψει σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Πίσω από τα κάγκελα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου βρίσκεται η 24χρονη Γεωργιανή, δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της και μέσω του δικηγόρου της ζητά να πάρει πίσω το παιδί της.

ADVERTISING

«Η μόνη της κουβέντα ήταν αυτή και η μόνη της κουβέντα είναι αν είναι καλά το παιδί της. Η υγεία του. Θα γίνει μια πολύ καλή μάνα» δήλωσε στο STAR ο δικηγόρος της Κώστας Κρόμπας.

Η γυναίκα είχε αφήσει το μόλις πέντε ημερών βρέφος μέσα σε μια χάρτινη σακούλα στα σκουπίδια στην Καλαμάτα. Μιλώντας πριν λίγα 24ωρα με τον δικηγόρο της υποστήριξε πως βρισκόταν σε απόγνωση εκείνο το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Το άφησα εκεί για να το πάρει κάποιος. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ. Θα δουλέψω. Δεν είχα τα λεφτά και το άφησα. Τώρα όμως θα βάλω όλη μου τη δύναμη για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Το θέλω πίσω....» δήλωσε η κατηγορούμενη.

Αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα και συνέχισε λέγοντας: «Δεν το πέταξα. Το άφησα πάνω στον κάδο. Δεν ήξερα τι έκανα. Δεν μπορώ χωρίς το παιδί. Χωρίς το αγόρι μου....». «Είχε μια πολύ σκληρή μορφή επιλόχιας κατάθλιψης .Δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει δυστυχώς. Έχει καταλάβει όμως την πράξη της» συνέχισε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

Το μικρό αγοράκι σήμερα μεγαλώνει στο Κέντρο βρεφών «Μητέρα» στην Αθήνα και είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η μητέρα του παραμένει προφυλακισμένη  με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

SHARE:

24Media Network