Καλλιθέα: Έχασε το αριστερό της μάτι η 34χρονη από την επίθεση με βιτριόλι

Καλλιθέα: Έχασε το αριστερό της μάτι η 34χρονη από την επίθεση με βιτριόλι
To νοσοκομείο Metropolitan. EUROKINISSI

Η 34χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική με βαριά τραύματα. Έχει υποστεί πολύ σοβαρά και εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Η 34χρονη θύμα δολοφονικής επίθεσης το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα έχασε τελικά το αριστερό της μάτι, ενώ νοσηλεύεται με βαρύτατα τραύματα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου “Metropolitan” μετά την επίθεση με οξύ, από μία άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, η οποία της είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται το θύμα, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί της Τετάρτης στην είσοδο του κτιρίου. Η δράστης είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για την επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν κάποιες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια την πήραν συνάδελφοί της και την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο.

Οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και πλέον η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης και βεβαίως η ταυτότητα της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για αυτή την φρικτή ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην είσοδο δεν υπάρχει κάμερα, ωστόσο υπάρχουν κάμερες από άλλα σημεία που μπορούν να δείξουν την γυναίκα όταν έφτανε και όταν έφυγε, μετά την επίθεσή της, σε μία προσπάθεια οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη της.

Στην παρούσα φάση, δεν έχει καταστεί δυνατό ακόμα να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μιλήσουν με το θύμα, μήπως αναγνώρισε την συγκεκριμένη γυναίκα και θα μιλήσουν και με τους οικείους της, μήπως γνωρίζουν κάτι που θα μπορούσε να δώσει κατεύθυνση στις έρευνές τους.

Η μεθοδολογία δείχνει μίσος για το θύμα και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τα κίνητρα είναι προσωπικά. Βεβαίως, περισσότερο φως αναμένεται να πέσει στην υπόθεση, τις επόμενες ώρες και ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν οι Αρχές από τις καταθέσεις που θα πάρουν και από την ανάλυση τυχόν ευρημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα