Κάλυμνος: Νέα τροπή στο θάνατο του φοιτητή – Τι δείχνει η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Κάλυμνος: Νέα τροπή στο θάνατο του φοιτητή – Τι δείχνει η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Μετά τον αγώνα της οικογένεια του άτυχου νεαρού, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρώτη

Νέα δεδομένα δημιουργεί η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με την πρώτη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Εψιλον”, αν και η πρώτη εξέταση “έδειξε” ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά, δικαιολογώντας και το πόρισμά ότι ο άτυχος φοιτητής πέθανε μετά από πτώση από βράχο, η νέα ιατροδικαστική, δεν καταλήγει σε αυτά τα συμπεράσματα. Στην ουσία, δεν γίνεται λόγος για ρήξη σπλήνας, ή κατάγματα στα πλευρά, ενώ δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις στο σώμα του προέρχονται από πτώση.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σορό του έγινε και ακτινοσκόπηση για να φανεί πιο ξεκάθαρα, τι κατάγματα είχε.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του άτυχου νέου από την πρώτη στιγμή ζητούσε να γίνει και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση,  εκτιμώντας ότι στην πρώτη εξέταση υπήρχαν “κενά” και αναπάντητα ερωτήματα, καταφέρνοντας τελικά να πάρει την άδεια και για τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα