Καμμένο στον Ασπρόπυργο το αυτοκίνητο της ληστείας του Κολωνού

ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση, έδεσαν με χρήση βίας και απειλές τον φύλακα και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φόρτωσαν σε όχημα της εταιρείας και διέφυγαν με αυτό

Καμένο στην Ασπρόπυργο εντοπίστηκε το εταιρικό αυτοκίνητο της εταιρείας ανακύκλωσης που έγινε στόχος ληστών τα ξημερώματα στον Κολωνό.

Πρόκειται για ένα νέο χτύπημα μετά από πολύ καιρό με στόχο το χρηματοκιβώτιο εταιρείας. Πιθανόν πρόκειται για μιμητές της  διαβόητης σπείρας που εξαρθρώθηκε μετά από μήνες ερευνών της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις τρεις τα ξημερώματα σε βάρος εταιρείας ανακύκλωσης, επί της οδού Δράκοντος 22, στον Κολωνό.

Έξι άγνωστοι δράστες, Ρομά κατά περιγραφή του φύλακα, εισήλθαν στο προαύλιο της επιχείρησης και αφού τον ακινητοποίησαν με χρήση βίας και απειλές, στη συνέχεια τον έδεσαν.

Κατόπιν αυτού, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του κτιρίου, εισήλθαν στα γραφεία και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, το οποίο στη συνέχεια φόρτωσαν σε όχημα της ίδιας εταιρείας και διέφυγαν με αυτό.

Όταν κατάφερε ο φύλακας να λυθεί, κάλεσε την Αστυνομία και ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, δίχως όμως αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μιμητές των ληστών των χρηματοκιβωτίων;- Χτύπησαν εταιρεία ανακύκλωσης στον Κολωνό

SHARE: