Κανονικά η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στη διασταύρωση της Ειδομένης

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-Στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στο προάστιο Κατσικά Ιωαννίνων  μετανάστες και πρόσφυγες από τον Πειραιά.(EUROKINISSI-Βάσω Σκουλίκα epiruspost.gr )
ΙΩΑΝΝΙΝΑ-Στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στο προάστιο Κατσικά Ιωαννίνων μετανάστες και πρόσφυγες από τον Πειραιά.(EUROKINISSI-Βάσω Σκουλίκα epiruspost.gr ) EUROKINISSI

Συνεχίζεται ο μερικός αποκλεισμός του ίδιου οδικού άξονα στο ύψος του Πολυκάστρου από πρόσφυγες

Κανονικά διεξάγεται η κίνηση όλων των οχημάτων στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο ύψος της διασταύρωσης της Ειδομένης, σημείο το οποίο είχαν αποκλείσει χθες πρόσφυγες και μετανάστες, ζητώντας το άνοιγμα των συνόρων.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας, οι διαδηλωτές αποχώρησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα από το σημείο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να έχει αποκατασταθεί.

Αντίθετα, συνεχίζεται ο μερικός αποκλεισμός στον ίδιο οδικό άξονα, στον κόμβο του Πολυκάστρου, όπως επίσης στον παλιό δρόμο Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο ύψος του Λιμνότοπου. Πρόσφυγες και μετανάστες κατέβαλαν από το Σάββατο το οδόστρωμα στα δύο συγκεκριμένα σημεία, επιτρέποντας τη διέλευση σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και λεωφορεία, όχι όμως και στα φορτηγά, τα οποία κινούνται μέσω παρακαμπτήριου δρόμου.

Στο μεταξύ, για 18η μέρα συνεχίζεται η κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στον καταυλισμό της Ειδομένης, μπροστά στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ειδομένη
SHARE: