Καρέ-καρέ οι έρευνες στις λίμνες του Serial Killer – Χωρίς αποτέλεσμα η νεκροτομή

Καρέ-καρέ οι έρευνες στις λίμνες του Serial Killer – Χωρίς αποτέλεσμα η νεκροτομή
News24/7

Στην Κύπρο φθάνει σήμερα ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στα εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, για να συνδράμει στο έργο των Αρχών. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη την πορεία των ερευνών. Αποστολή στην Κύπρο, Άννα Μαρινάκη.

Συνεχίζονται εντατικά σήμερα οι έρευνες για την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας που εντοπίστηκε χθες, στο βυθό της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό της Κύπρου, στα πλαίσια των ερευνών για τα θύματα του 35χρονου ίλαρχου.

Στη βαλίτσα που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε η σορός ενήλικης γυναίκας, σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς κι ένα τσιμεντένιο μπλοκ.

Η Κόκκινη Λίμνη Μιτσερού της Κύπρου έχει μετατραπεί σε υδάτινο τάφο για την 36χρονη Livia Florentina Bunea, από τη Ρουμανία, την 8χρονη κόρη της και την Μaricar Valdez, 30 ετων, από τις Φιλιππίνες, όλες τους θύματα του “Ορέστη”.

Η πρώτη ταξιδιωτική βαλίτσα που ανασύρθηκε, ανοίχθηκε με την παρουσία μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας και των ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς δεν κατέδειξε την αιτία θανάτου και την ταυτότητα του θύματος. Άλλωστε η σορός ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους μιλώντας στο News 24/7. Αναμένονται πλέον οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις και η εξέταση DNA.

Παράλληλα, έρευνες διεξάγονται στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο όπου ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται ότι πέταξε τη σορό της 6χρονης Sierra. Δύτης με τη χρήση σκάφανδρου επιχειρεί αυτή τη στιγμή στο σημείο το οποίο υπέδειξε ο 35χρονος.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν όσο το επιτρέπει η ορατότητα. Όπως είπε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, όλα θα εξαρτηθούν από την ορατότητα του νερού και στις δύο λίμνες. Η ορατότητα χθες κατέστη μηδενική μετά τις έρευνες για την πρώτη βαλίτσα με το μακάβριο εύρημα.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη Μιτσερού:

News24/7

 
News24/7

 
News24/7

Η Κόκκινη Λίμνη Μιτσερού, μετατράπηκε σε υδάτινο τάφο news 24/7

 
News24/7

 
News24/7

Οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου:

News24/7

 
News24/7

 
News24/7

 
News24/7

 
News24/7

 
Οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου News 24/7

 
Οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου News 24/7

Στην Κύπρο άλλωστε φθάνει σήμερα ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στα εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, για να συνδράμει στο έργο των Αρχών.

Πρόκειται για κλινικό ψυχολόγο, ειδικό σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφή εγκλήματα, ειδικό ανακριτή και ειδικό εμπειρογνώμονα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα