Καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό αστικού λεωφορείου

Καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό αστικού λεωφορείου
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ Eurokinissi

Η καταγγελία έγινε από τον νεαρό έφηβο στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, πως καθώς επέβαινε στο λεωφορείο της γραμμής, στην περιοχή και βρισκόταν μόνος του εντός του λεωφορείου χωρίς άλλους επιβάτες, ο οδηγός κατέβασε το παντελόνι του και ακούμπησε το χέρι του αγοριού στα γεννητικά του όργανα-Ερευνάται η καταγγελία.

Την καταγγελία ενός 15χρονου στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, ερευνούν οι Αρχές, σύμφωνα με τον οποίο ένας οδηγός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο στην περιοχή, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι σε χρονική στιγμή που ήταν ο μοναδικός επιβάτης εντός του λεωφορείου, ο οδηγός αρχικά του έπιασε την κουβέντα, του ζήτησε να κάτσει μπροστά και άρχισε να του μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα, ενώ στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι του, άρπαξε το χέρι του έφηβου και το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές ο 15χρονος, να τον αφήσει ο οδηγός να κατέβει και στη συνέχεια το αγόρι μετέβηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Ελευσίνας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Καθώς δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αναζητείται ο οδηγός για να δώσει και εκείνος την δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα