Κατάληψη στα γραφεία της Κομισιόν από συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ

Συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ κατέλαβαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2015, τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ανάρτησαν πανό κατά της λιτότητας και των δανειστών. Η κατάληψη γίνεται "σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων αλλά και για τον εμπαιγμό και τους εκβιασμούς των τοκογλύφων β δανειστών απέναντι στη χώρα μας, το λαό και τους εργαζομένους", αναφέρει το ΜΕΤΑ στην ιστοσελίδα του. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ κατέλαβαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2015, τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ανάρτησαν πανό κατά της λιτότητας και των δανειστών. Η κατάληψη γίνεται "σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων αλλά και για τον εμπαιγμό και τους εκβιασμούς των τοκογλύφων β δανειστών απέναντι στη χώρα μας, το λαό και τους εργαζομένους", αναφέρει το ΜΕΤΑ στην ιστοσελίδα του. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε συμβολική κατάληψη του χώρου έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας προχώρησαν συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ

Κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης συνδικαλιστές του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ), καταγγέλλοντας τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων.

Οι συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν «Οι λαοί δεν εκβιάζονται - Η χώρα δεν πωλείται» και «The people cannot be blackmailed – The country isn't for sale».

SHARE: