Κατέληξε ο τροχονόμος που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής

Κατέληξε ο τροχονόμος που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής

Ο 31χρονος Αστυνόμος Β΄ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού

Την τελευταία του πνοή άφησε μέσα στο χειρουργείο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ο 31χρονος Αστυνόμος Β΄που όπως όλα δείχνουν αυτοπυροβολήθηκε με το πιστόλι συναδέλφου του, στον 3ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Τροχαία Αθηνών.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή, αφού το τραύμα που του προκάλεσε ο σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμός στο κεφάλι ήταν θανάσιμο.

Ο νεαρός τροχονόμος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Περίπου στις 7 το απόγευμα μετέβη στις εγκαταστάσεις της Τροχαίας επί της οδού Δεληγιάννη και ζήτησε από συνάδελφό του Αρχιφύλακα να δει το πιστόλι του. Αμέσως στο έστρεψε προς τον εαυτό του και πυροβόλησε.

Στο Τμήμα επικράτησε αναστάτωση με τους τροχονόμους να τρέχουν να δουν τι είχε συμβεί. Ο συνάδελφός του υπέστη σοκ και δεν είναι μέχρι στιγμής σε θέση να εξηγήσει στους συναδέλφους του τι συνέβη, ωστόσο πέντε αυτόπτες μάρτυρες και συνάδελφοι του τροχονόμου κατέθεσαν πως ο 31χρονος αυτοπυροβολήθηκε και δεν πρόκειται για τυχαία εκπυρσοκρότηση... Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τροχονόμος πυροβολήθηκε στο κεφάλι με το πιστόλι συναδέλφου του μέσα στην Τροχαία Αττικής

SHARE:

24Media Network