Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης

Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου. Το χρονικό της τραγωδίας.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης της 45χρονης μητέρας και της 17χρονης κόρης της με κινητικά προβλήματα από την Κατερίνη που είχαν εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου. Δυστυχώς, βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα. Το μήνυμα του χαροκαμένου συζύγου και πατέρα συγκλονίζει.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές με τη βοήθεια drone βρήκαν το αυτοκίνητο με τις δυο αγνοούμενες γυναίκες νεκρές, σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων.

Ο Μανώλης Δεληγιάννης, πατέρας της 17χρονης και άντρας της 45χρονης είναι συγκλονισμένος.

«Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», έγραψε στον προσωπικό του λοαγαριασμό στο Facebook, o κ. Δεληγιάννης.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες έπεσε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων. Συνολικά 20 πυροσβέστες της τοπικής υπηρεσίας και συνάδελφοι τους από τη 2η ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μια πολύωρη επιχείρηση διάσωσης ώστε να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν επάνω τα δύο άψυχα σώματα.

Η πυροσβεστική έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση:

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή ευρημάτων

Τα Φωτεινά Πιερίας

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα μόλις λίγο έξω από την Κατερίνη είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης μάνας και κόρης με το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα