Κατερίνη: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς πατέρα και κόρη και τραυματία τον εγγονό

Κατερίνη: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς πατέρα και κόρη και τραυματία τον εγγονό
Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Ένα Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του δεξιά και ανετράπη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Δύο νεκροί. Κλειστές δύο λωρίδες στην Εθνική Οδό.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην Πιερία μεταξύ του ΣΕΑ Κορινού και των Διοδίων Αιγινίου, πιο κοντά στα Διόδια, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη της πορείας του δεξιά και ανετράπη, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν άντρες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ. Με την βοήθεια των πυροσβεστών απεγκλωβίστηκαν δυστυχώς νεκρός ο 70χρονος οδηγός, σοβαρά τραυματισμένη μία 46χρονη και ελαφρύτερα ένας 23χρονος νεαρός. Δυστυχώς λίγο αργότερα η 46χρονη υπέκυψε και εκείνη των βαρύτατων τραυματισμών της.

Πρόκειται για οικογένεια και συγκεκριμένα για πατέρα, κόρη και εγγονό.

Η κυκλοφορία στο σημείο ουσιαστικά διεξάγεται από μία λωρίδα, καθώς έχουν κλείσει η μεσαία και η δεξιά, ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος την διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα