Καθενοί Ευβοίας: Πάνω από 2.000 άτομα σε πανηγύρι ομάδας

Καθενοί Ευβοίας: Πάνω από 2.000 άτομα σε πανηγύρι ομάδας

Για μία ακόμη φορά παρατηρήθηκε κρούσμα απίστευτου συνωστισμού σε πανηγύρι. Στο γήπεδο των Καθενών Ευβοίας βρέθηκαν 2000 άνθρωποι!

Το πρώτο μεγάλο πανηγύρι της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τοπική ποδοσφαιρική ομάδα με καλεσμένους γνωστούς λαϊκούς καλλιτέχνες. 

Οπως αναφέρει το eviathema.gr o χώρος του γηπέδου των Καθενών Ευβοίας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ξεπερνώντας τα 2000 άτομα. 

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν όλες τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ενώ στον χώρο υπήρχε και δικηγόρος εκ μέρους της ομάδας των Καθενών για παν ενδεχόμενο. 

Στο σημείο λίγο πριν αρχίσει το γλέντι έφτασε μεικτό κλιμάκιο της αστυνομίας για τους σχετικούς ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Παπαθανάσης: Περιοριστικά μέτρα αν… 

Εν τω μεταξύ, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα πανηγύρια, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. 

«Τα ελεγκτικά κλιμάκια είναι κάθε μέρα στον δρόμο», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι εάν διαπιστωθούν αυτές τις ημέρες παραβάσεις, το αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα. 

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όπου παρατηρείται συνωστισμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, με αποτέλεσμα να εξελίσσονται σε εστίες διάδοσης του κορονοϊού, θα επιβάλλονται κυρώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα