Καύσωνας: Διακοπές ρεύματος στη χειρότερη μέρα

Καύσωνας: Διακοπές ρεύματος στη χειρότερη μέρα
Καύσωνας στην Αθήνα Eurokinissi

Χωρίς ηλεκτρικό ορισμένες περιοχές της Αττικής εν μέσω αφόρητου καύσωνα. Πρόβλημα προέκυψε σε υποσταθμό στον Νέο Κόσμο. Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα με ανοικτές για το κοινό να παραμένουν οι δημοτικές αίθουσες με κλιματισμό.

Ωστόσο, παράπονα καταγράφηκαν λόγω των προγραμματισμένων πολύωρων διακοπών ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ, εν μέσω αφόρητης ζέστης, ενώ στα προβλήματα προστέθηκαν διακοπές που είχαν να κάνουν με έκρηξη σε υποσταθμό στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Προβλήματα προέκυψαν και στη Νέα Σμύρνη, με τις βλάβες να αποκαθίστανται περί τις 12.00.

Καλώδα της ΔΕΗ AP

Συγκεκριμένα, διακοπές ρεύματος προγραμματίστηκαν να γίνουν στον Δήμο Αθηναίων, τον Πειραιά, τον Κορυδαλλό, την Ηλιούπολη, τη Μάνδρα, την Κρωπία, την Αίγινα.

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές που αναμένεται να σημειωθούν διακοπές ρεύματος στο παρακάτω link επιλέγοντας την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης

Σημειώνεται πως την Τρίτη, σημειώθηκε μπλακάουτ σε περιοχές όπως το Περιστέρι, η Πετρούπολη, το Ήλιον και οι Άγιοι Ανάργυροι, ενώ την Τετάρτη έγιναν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας, στην Ελευσίνα, στου Ρέντη, στο Κερατσίνι, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στην Αργυρούπολη, στον Άγιο Δημήτριο και στην Αίγινα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά η ΔΕΔΔΗΕ, τονίζοντας ότι καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώνει, προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Ενημερώνει επίσης με σχετικό πίνακα για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης, προκειμένου οι πολίτες να προγραμματίσουν τις εργασίες τους και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή τους. 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα