Κεφαλονιά: Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς αυτοκτόνησε το ζευγάρι

Κεφαλονιά: Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς αυτοκτόνησε το ζευγάρι
FACEBOOK

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την διπλή αυτοκτονία με 'άρωμα σατανισμού' δύο νέων στο χωριό Βλαχάτα Κεφαλονιάς

Νύχτα Σαββάτου προς ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς όπως έδειξε η νεκροτομή άφησε την τελευταία του πνοή το νεαρό ζευγάρι των τουριστών στην μισθωμένη βίλα μέσω airbnb που διέμεναν, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Η τοπική κοινωνία έχει μείνει άφωνη όχι μόνο από την διπλή αυτοκτονία, αλλά και από τις ιδιαιτερότητες που είχε ο μυστηριώδης θάνατος των δύο νέων.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα των Αρχών που αναμένει επίσημες απαντήσεις μέσω του συστήματος “Sirene” της «Schengen» για την πλήρη ταυτοποίηση των θυμάτων, ο άντρας είναι Γερμανός και ηλικίας 30 ετών και η κοπέλα είναι βουλγαρικής καταγωγής και ηλικίας 23 ετών, για την οποία μάλιστα είχε δηλωθεί εξαφάνιση τον περασμένο Ιούνιο από τους δικούς της στην Βουλγαρία και είχε εκδοθεί σήμα μέσω Interpol, αφού σπούδαζε στην Γερμανία.

Στις 26 Δεκεμβρίου μίσθωσαν το συγκεκριμένο σπίτι μέσω airbnb και θα έφευγαν στις 31 Δεκεμβρίου. Καθώς η ιδιοκτήτρια η οποία μάλιστα βρίσκεται σε εγκυμοσύνη, νόμιζε ότι είχαν ήδη φύγει, πήγε στο σπίτι για να το καθαρίσει και σε κατάσταση σοκ βρήκε τους δύο νέους νεκρούς και το σπίτι μέσα στα αίματα…

Στο σημείο μετέβησαν άντρες της Ασφάλειας που ανακάλυψαν τον άντρα γυμνό και νεκρό στην μπανιέρα με κομμένες φλέβες και ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά του και την κοπέλα νεκρή στο καναπέ και σκεπασμένη, με κομμένες βαθιά τις φλέβες και δίπλα της μία φαλτσέτα. Στον λαιμό της η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα μενταγιόν με την πεντάλφα.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από την ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς και έτσι αποδίδεται σε διπλή αυτοκτονία, καθώς άλλωστε είχαν πλήθος δοκιμαστικών τραυμάτων όπως έδειξε και η νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και παλιότερες ουλές που ενδεχομένως προέρχονταν από αντίστοιχους παλιότερους αυτοτραυματισμούς.

Αν και στο σπίτι δεν υπήρχε η εικόνα που να παρέπεμπε ευθέως σε σατανιστική τελετή, εικάζεται ότι η διπλή αυτοκτονία ίσως ήταν αποτέλεσμα την λατρείας του ζευγαριού προς τον Σατανά, εξαιτίας και του μενταγιόν που φορούσε η κοπέλα όμως αυτό δεν παύει να είναι μία εικασία. Στο σπίτι υπήρχαν απλά κάποια κεράκια ρεσώ αναμμένα όχι όμως σε διάταξη κάπου σχήματος ή συμβόλου που να παραπέμπει σε τελετή.

Κεφαλονιά: Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς αυτοκτόνησε το ζευγάρι

Φαίνεται πως είχε προηγηθεί ερωτική πράξη και πως πρώτα η πρόθεση του ζευγαριού ήταν μάλλον να αυτοτραυματιστούν αρχικά και όχι να αυτοκτονήσουν, όμως φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και η κοπέλα πέρα από το δοκιμαστικά τραύματα, προκάλεσε βαθιά τραύματα στις φλέβες των καρπών της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της από αιμορραγία.

Υπήρχαν πετσέτες που βρέθηκαν δίπλα της και εικάζεται ότι ενδεχομένως προσπάθησε ο Γερμανός να την βοηθήσει και όταν εκείνη κατέληξε την τοποθέτησε στον καναπέ και την σκέπασε, ενώ εκείνος πήγε στην μπάνιο, γέμισε την μπανιέρα με νερό μπήκε μέσα και αυτοκτόνησε πλήττοντας τον εαυτό του με ένα μαχαίρι στην καρδιά, ενώ είχαν προηγηθεί τραύματα και στους δικούς του καρπούς, τα οποία όμως δεν ήταν θανατηφόρα.

Η κοπέλα είχε πάψει να επικοινωνεί από τον Ιούνιο με τους δικούς της που την αναζητούσαν και μάλιστα έκαναν λόγο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είχε πέσει θύμα αίρεσης.

Επίσης τον περασμένο Ιούνιο, προέκυψε πως ο Γερμανός νοίκιασε το αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε στην Κεφαλονιά και το οποίο δεν το επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η κλοπή του στις γερμανικές Αρχές.

Κεφαλονιά: Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς αυτοκτόνησε το ζευγάρι

Ο 30χρονος είχε φροντίσει για να μπερδέψει τις Αρχές να τοποθετήσει άλλες πινακίδες στο όχημα, πλαστές ή κλεμμένες που αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα και οι ελληνικές Αρχές μέσω του αριθμού πλαισίου του κινητήρα διαπίστωσαν την ιστορία που είχε το συγκεκριμένο όχημα και πως είχε φτάσει να δηλωθεί η κλοπή του.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένουν απαντήσεις οι ελληνικές από τις αντίστοιχες γερμανικές και βουλγαρικές Αρχές για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα όχι μόνο για τα στοιχεία των νεκρών αλλά αν είναι δυνατόν και για το παρελθόν τους ή τις συνθήκες που τους οδήγησαν σε αυτή την απονενοημένη ενέργεια και να διαπιστώσουν βεβαίως αν όντως είχαν σχέση με αιρέσεις ή αν είχαν εκδηλώσει αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Κεφαλονιά: Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς αυτοκτόνησε το ζευγάρι

(Φωτογραφίες: Facebook)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτοκτονία με 'άρωμα' σατανισμού στην Κεφαλονιά: Η Interpol είχε βγάλει σήμα για την 23χρονη

Διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά: Την είδε να ξεψυχά κι έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

Κεφαλονιά: Τελετή μαύρης μαγείας πριν από τη διπλή αυτοκτονία;- Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

SHARE:

24Media Network