Κεραμέως: “Στο τραπέζι η παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων”

Κεραμέως: “Στο τραπέζι η παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων”
Κλειστά παραμένουν τα σχολεία ως προληπτικό μέτρο για την εξάπλωση του κορονοϊού Motionteam

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξακολουθήσουν να είναι κλειστά τα σχολεία και μετά τις διακοπές του Πάσχα άφησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Τι είπε για τις πανελλαδικές.

Συνέντευξη στην τηλεόραση του “ΣΚΑΪ” παραχώρησε την Πέμπτη (2/4) η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σημειώνοντας πως “τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος προκειμένου να πετύχουμε τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού και κατόπιν να ξεκαθαρίζει πως οι ειδικοί είναι εκείνοι που θα καθορίσουν την τελική απόφαση που θα πάρει η κυβέρνηση για το αν θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και μετά από το Πάσχα.

“Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η παράταση στην αναστολή λειτουργίας είναι πάνω στο τραπέζι”, υποστήριξε μεταξύ άλλων η Υπουργός.

Για το θέμα των Πανελλήνιων Εξετάσεων που “καίει” πάρα πολλούς μαθητές, ανέφερε πως στόχος είναι να γίνουν όσο γίνεται πιο κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξής τους και υπογράμμισε πως το ζήτημα αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία.

“Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αποφύγουμε το σενάριο του Σεπτεμβρίου για πάρα πολλούς λόγους”, υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα