Καταγγελία μαθήτριας για καθηγητή: “Με τραβούσε από τα μαλλιά”

Καταγγελία μαθήτριας για καθηγητή: “Με τραβούσε από τα μαλλιά”
Κάγκελα σχολείου Eurokinissi

Μήνυση αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς μαθήτριας στην Κέρκυρα, καταγγέλλοντας άσκηση βίας από τον καθηγητή της

Μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου κατήγγειλε ότι καθηγητής μουσικής της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια άρχισε να την τραβά και να την απειλεί με ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, το επεισόδιο ξεκίνησε γιατί ο καθηγητής, όπως ανέφερε η μαθήτρια, της ζήτησε να βγει έξω, ενώ έκανε φασαρία όλη η τάξη.

«Μου τραβούσε την τσάντα από το χέρι με δύναμη και μου φώναζε να βγω και να αφήσω την τσάντα μου εκεί και εγώ του είπα ότι αν μου κόψει την τσάντα θα μου αγοράσει άλλη. Αυτός μου ξαναείπε: «Βγάλε το σκασμό» και απλώνοντας το χέρι του δίπλα στο πρόσωπό μου, μου είπε ότι θα μου δώσει χαστούκι. Οι συμμαθητές μου του φώναζαν όλοι να μη με ακουμπήσει».

Το επεισόδιο σύμφωνα με την καταγγελία της δε σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε μια ημέρα μετά. Το κορίτσι ρώτησε γιατί γράφουν τεστ γεωγραφίας σε μάθημα μουσικής και όπως λέει ο καθηγητής βγήκε εκτός εαυτού:

«Μου είπε “σκάσε! Θα φας σφαλιάρα!”. Του είπα ότι δεν έχει δικαίωμα να με χτυπήσει και αυτός συνεχίζοντας να μου φωνάζει μου είπε ότι αυτό εκμεταλλεύομαι και ότι είμαι άχρηστη, να πάω με τους άστεγους, ότι έχω νοητική στέρηση, ότι είμαι ανάπηρη και ότι μόνο για εκεί κάνω. Με έπιασε από τα μαλλιά από την πλεξίδα μου και με τραβούσε από τα μαλλιά πάντα, μέχρι το γραφείο της διευθύντριας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα