Κηδεύτηκε η Ρένα Πάντα: Λιγοστοί φίλοι στο τελευταίο “αντίο”

Κηδεύτηκε η Ρένα Πάντα: Λιγοστοί φίλοι στο τελευταίο “αντίο”
Ρένα Πάντα ndpphoto.gr

Η σπουδαία τραγουδίστρια κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης συνοδεία λίγων φίλων στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της τραγουδίστριας Ρένας Πάντα, η οποία πριν λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της σε ηλικία 61 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η σπουδαία τραγουδίστρια κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης συνοδεία λίγων φίλων στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Δάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης καθώς και ο Γιώργος Πολυχρονίδης ήταν οι μοναδικοί καλλιτέχνες που τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Βουρκωμένος ο Δάκης μιλούσε για ένα πλάσμα καλοπροαίρετο, που ποτέ στις συνεργασίες της δεν είχε προκαλέσει αντιπαλότητες. «Ήταν σπουδαία κοπέλα. Πίστευα πως θα συνεργαστούμε ξανά και το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό» φέρεται να είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η Ρένα Πάντα, που δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή. Μέχρι την Τετάρτη (20/11) ήταν ξεχασμένη στα ψυγεία του Νεκροτομείου Αθηνών για πέντε μέρες, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να γίνει η κηδεία της.

Τα τελευταία χρόνια, η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για δυο μέρες.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτό το μακάβριο δράμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα