Κηφισός: Τραυματίες σε τροχαίο με νταλίκα – Δίπλωσε και βγήκε στον παράδρομο

Κηφισός: Τραυματίες σε τροχαίο με νταλίκα – Δίπλωσε και βγήκε στον παράδρομο
Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στην συμβολή των οδών Λ.Κηφισσού και Ι.Οδού. Eurokinissi

Νταλίκα δίπλωσε, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με τον τράκτορα να έχει καταλήξει στον παράδρομο της Λ. Κηφισού .

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Λ. Κηφισού στη συμβολή της με την Ιερά Οδό, στο ρεύμα προς Πειραιά. Από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός μίας νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, η νταλίκα δίπλωσε στη μέση της Λ. Κηφισού και ο τράκτορας προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στον παράδρομο, με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Σοβαρό τροχαίο στην συμβολή των οδών Λ.Κηφισσού και Ι.Οδού. Eurokinissi

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκη και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον επίσης ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τις Πρώτες Βοήθειες.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην μεσαία και την δεξιά λωρίδα του Κηφισού, όπως και στον παράδρομο και στον Κηφισό διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα, μέχρι να μπορέσουν τα συνεργεία που βρίσκονται στο σημείο να απομακρύνουν το βαρύ όχημα.

Σοβαρό τροχαίο στην συμβολή των οδών Λ.Κηφισσού και Ι.Οδού, όταν νταλίκα προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ο τράκτορας έπεσε στον παράδρομο της γέφυρας.Τραυματίας ο οδηγός του οχήματος, Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ) Eurokinissi

 

Έρευνα και προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας, κλιμάκιο της οποίας βρίσκεται στο σημείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα