Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε Κηφισό και Κηφισίας – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε Κηφισό και Κηφισίας – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Eurokinissi

Άλλο ένα πρωινό ταλαιπωρίας για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το μεσημέρι, για τις πορείες, με αφορμή τα 14 χρόνια απο τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Πολύ αυξημένη ειναι αυτήν την ώρα η κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό και ιδιαίτερα από το ύψος της Λένορμαν έως την Αχαρνών ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα στην Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην Αττική Οδό στον Κόμβο Μεταμόρφωσης, στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, στην παραλιακή στο ύψος της Καλαμακίου και στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Τα μέτρα της Τροχαίας στην Αθήνα

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα