Κίνηση στους δρόμους: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Ακινητοποιημένοι είναι οι οδηγοί σε διάφορες κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της ΕΛ.ΑΣ. Πού παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτήν την ώρα η κίνηση στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας καθώς έχουν τεθεί σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τη δεοξαγωγή της τελετής παράδοσης – παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ειδικότερα, κλειστές είναι οι οδοί και λεωφόροι:

  • Έως τις 13:00: Στην οδό Αρχιμήδους το τμήμα της από την οδό Κλειτομάχου έως την οδό Αντιφώντος.
  • Έως τις 13:00: Η Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, από το τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά μήκος της οδού Αρδηττού, καθ’ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στις παραπάνω οδούς δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση και στάθμευση οχημάτων.

Ως αποτέλεσμα, συμφόρηση παρατηρείται αυτήν την ώρα σε κεντρικές αρτηρίες. Ειδικότερα, καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, τη Βασ. Αμαλίας, την Ακαδημίας, τη Συγγρού, στην Καλλιρόης, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την Γ’ Σεπτεμβρίου, στην Ιπποκράτους και την Αχιλλέως.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στην Πειραιώς, την Καποδιστρίου, την Πέτρου Ράλλη, την Ηλιοπούλεως και στα δύο ρεύματα της Κατεχάκη. Καθυστερήσεις σημειώνονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα