Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στην άνοδο της Συγγρού λόγω έργων

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στην άνοδο της Συγγρού λόγω έργων
Κυκλοφοριακό χάος στην άνοδο της Λ. Συγγρού,λόγω έργων αποκατάστασης της ασφάλτου. Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα από νωρίς το πρωί,καθώς έχουν κλείσει οι δυο από τις τέσσερις λωρίδες Eurokinissi

Μεγάλες καθυστερήσεις παρουσιάζονται από το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας λόγω έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν για τη διεξαγωγή έργων αποκατάστασης στην άσφαλτο.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας, λόγω έργων που πραγματοποιούνται στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου με την Καλλιρρόης μέχρι και τη Φραντζή. Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις παρουσιάζονται στο κομμάτι από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εκ των κυρίων οδικών αρτηριών της Αθήνας, καλούνται να οπλιστούν με υπομονή… διαρκείας καθώς θα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα καθημερινά για τουλάχιστον 15 ημέρες, όσο είναι το διάστημα που θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης βλαβών στην άσφαλτο.

Δεκαπέντε ημέρες θα διαρκέσουν τα έργα που πραγματοποιούνται επί της Συγγού, από την Καλλιρόης έως τη Φραντζή NEWS 24/7

Για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στη Λεωφόρου Συγγρού μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή ο πολεοδόμος-συγκοινωνιολόγος της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Κατά τον ίδιο η κατάσταση θα βελτιωνόταν εάν υπήρχε καλύτερη ρύθμιση των φαναριών στη Φραντζή, με την παρουσία και της τροχαίας ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και η Θησέως ούτως ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Σημείωσε επίσης ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος θα μπορούσαν να μετατεθούν για το καλοκαίρι που η κίνηση είναι λιγότερη και πρόσθεσε ότι ένας λόγος για το σημερινό μποτιλιάρισμα είναι και το ότι ο κόσμος δεν γνώριζε για τα έργα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η Περιφέρεια Αττικής έχει ανακοινώσει την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η περιφέρεια παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα