Κίνηση στους δρόμους: Χάος από την ισχυρή καταιγίδα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Χάος από την ισχυρή καταιγίδα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Αυξημένη η κίνηση στην Αθήνα eurokinissi

Η καταιγίδα που πλήττει το πρωί της Τετάρτης την Αττική έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους περισσότερους δρόμους. Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα.Πώς θα κινηθεί το κύμα κακοκαιρίας

Πολύ αξημένη  είναι η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου λόγω της ισχυρης βροχόπτωσης που σημειώνεται από το πρωί της Τετάρτης.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στον Κηφισό, σχεδόν σε όλο το μήκος του, από την Ιερά Οδό και πάνω ενώ αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται σε Κηφισίας και Μεσογείων.

Μεγάλες ειναι οι δυσκολίες και στην άνοδο της Συγγρού αλλά και σε: Ηλιουπόλεως,  Βουλιαγμένης, Φιλολάου, Εθνικής Αντιστάσεως, Αλεξάνδρας, Πειραιώς, Πατησίων, Γαλατσίου, Λ. Ηρακλείου και Βεϊκου.

Προβλήματα υπάρχουν στη Λ. Σχιστού και στη Λεωφόρο Αθηνών (ύψος Σκαραμαγκά), ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Καλαμακίου αλλά και στον περιφερειακό του Καρέα.

 


 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα  Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και νότια, νότιοι 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 6 με 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 13 με 14 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


 

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά και ημιορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα