Κίνηση στους δρόμους: Δύο τροχαία “παρέλυσαν” την Παραλιακή

Κίνηση στους δρόμους: Δύο τροχαία “παρέλυσαν” την Παραλιακή
Τροχονόμος ελέγχει την κυκλοφορία Eurokinissi

Με προβλήματα η κυκλοφορία το πρωί της Τρίτης, κυρίως, σε Κηφισό και Ποσειδώνος εξαιτίας τροχαίων σε Μοσχάτο και Αμφιθέας.

“Παρέλυσε” η παραλιακή το πρωί της Τρίτης, 13 Νοεμβρίου, στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα εξαιτίας δύο τροχαίων ατυχημάτων. Το πρώτο σημειώθηκε στο Μοσχάτο, με έναν άνθρωπο να τραυματίζεται και το δεύτερο στην Αμφιθέας. Τα οχήματα απομακρύνθηκαν λίγο πριν τις εννιά από τα σημεία των ατυχημάτων.

Στην Ποσειδώνος τα προβλήματα εντοπίζονται από τον Φλοίσβο μέχρι την Αμφιθέας, εξαιτίας των δύο τροχαίων, ενώ προβλήματα θα συναντήσουν και οι οδηγοί που κινούνται στην Λεωφόρο Κηφισού και ιδιαίτερα στο μεγαλύτερο τμήμα της ανόδου, από το Μοσχάτο μέχρι και την Μεταμόρφωση, ενώ στην κάθοδο οι δυσκολίες εντοπίζονται από την Μεταμόρφωση μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών.

Μικροδυσκολίες θα συναντήσουν επίσης  οι οδηγοί που κινούνται στην Λεωφόρο Κηφισίας, στην κάθοδο από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τον Φάρο, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Κατεχάκη από την Μεσογείων μέχρι την Κηφισίας.

Δείτε ζωντανά στο χάρτη σε ποια σημεία παρουσιάζεται κυκλοφοριακή συμφόρηση και τους δρόμους που πρέπει να αποφύγετε

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα