Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο λόγω καταιγίδας παρά το lockdown

Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο λόγω καταιγίδας παρά το lockdown
Βροχή στην Αττική Οδό. Eurokinissi

Ταλαιπωρήθηκαν οι οδηγοί που κινήθηκαν το πρωί στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Μποτιλιάρισμα σε αρκετούς δρόμους, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Με μεγάλη δυσκολία κινούνταν τα οχήματα νωρίς το πρωί της Δευτέρας στους δρόμους του λεκανοπεδίου καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς σε όλη την Αττική.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονταν στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Κατεχάκη, στη κάθοδο της Μεσογείων μετά το νοσοκομέιο Σωτηρία καθώς και στην Αλεξάνδρας προς Κηφισίας.

Πυκνή η ροή των οχημάτων και στον Κηφισό απο την Κηφισιά και κάτω αλλα και στην παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Σήμερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις προβλέπονται στα δυτικά και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές.

Τα ισχυρά φαινόμενα από το μεσημέρι στα δυτικά και από τις βραδινές ώρες στα υπόλοιπα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ που γρήγορα στα δυτικά και έως το βράδυ και στα υπόλοιπα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα