Κλοπή-μαμούθ στο Βόλο: 'Σήκωσαν' 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες

Κλοπή-μαμούθ στο Βόλο: 'Σήκωσαν' 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες

H διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε σπίτι - Οι κάμερες ασφαλείας μπορεί να "δώσουν" τους δράστες

Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε διαμέρισμα στην παραλία του Βόλου, όπου μένει ο γνωστός από τις δωρεές του στην Εκκλησία και στο Δήμο, συμπολίτης, ενώ στον επάνω όροφο μένει ο αδελφός του, στον οποίο φέρεται να ανήκουν τα χρήματα που εκλάπησαν.

H διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και τα δύο αδέλφια που βρισκόταν οικογενειακώς στην Αθήνα, επέστρεψαν εσπευσμένα, όταν ενημερώθηκαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας για τη διάρρηξη.

ADVERTISING

Για την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει επίσημη καταγγελία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια, που διαθέτουν Κοινωφελές Ίδρυμα, έχουν κοινό ταμείο.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί πήγαν επί τόπου και διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί, ενώ έλαβαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν και το εξετάζουν. Επίσης, η Αστυνομία εξετάζει την προέλευση των χρημάτων μέσω της τραπεζικής οδού, για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε καιρό πριν, όπως ισχυρίστηκε ο παθών.

Πηγή: magnesianews.gr

Φωτογραφία αρχείου

SHARE:

24Media Network