Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη

Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη
istock

Το κατώφλι του ανακριτή περνούν σήμερα ο 53χρονος καθώς κι ένας 42χρονος που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό.

Εις βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 53χρονος βίαζε το κορίτσι από τις αρχές Ιουνίου μέχρι πρόσφατα και την εξέδιδε υπό την απειλή βίας και όπλου έναντι αμοιβής και σε άλλους παιδόφιλους, προωθώντας πορνογραφικό υλικό που είχε τραβήξει σε βάρος της και σε άλλους άντρες.

Το ίδιο το παιδί προσδιορίζει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς πως υπό την απειλή βίας βιάστηκε από άλλους 10-15 άντρες: Εκτός του 53χρονου που την βίαζε μέσα στο κατάστημά του, οι υπόλοιποι την κακοποίησαν σεξουαλικά σε δωμάτιο ή σε αυτοκίνητο στην περιοχή των Σεπολίων.

Όπως πιστοποιήθηκε, μέσω των τηλεφωνικών του επαφών, ο δεύτερος συλληφθείς παιδόφιλος, ο 42χρονος επίσης Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε, με επίδειξη της φωτογραφίας του στο θύμα που τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, έτσι συνεχίζεται η έρευνα από τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις τηλεφωνικές επαφές του 53χρονου με άλλους επίσης παιδόφιλους για να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι κακοποίησαν σεξουαλικά το άτυχο παιδί και να υποστούν τις συνέπειες των κτηνωδών πράξεων τους, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο με τους ήδη συλληφθέντες, χωρίς ακόμη να μπορεί κανείς να εξαιρέσει την πιθανότητα αυτός ο αριθμός δραστών να είναι ακόμα και μεγαλύτερος, αφού το ίδιο το παιδί τελεί ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Ο 53χρονος Έλληνας, οικογενειάρχης και ο ίδιος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε την πολύτεκνη οικογένεια, επίσης Ελλήνων, η μητέρα της οποίας δούλευε στο παρελθόν στο μαγαζί του ως καθαρίστρια και πολλές φορές έπαιρνε μαζί της την 12χρονη κόρη της για να μην μένει μόνη της.

Αρχικά, έκανε κάποιες κινήσεις σε βάρος της όταν έμειναν μόνοι και την θώπευσε και στην συνέχεια με απειλή όπλου έφτασε στο σημείο να την βιάσει μέσα στο κατάστημα και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση από τις αρχές Ιουνίου έως πρόσφατα, πάντα υπό την απειλή όπλων και βίας. Μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, διακινούσε πορνογραφικό υλικό με την ίδια και την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε άλλους παιδόφιλους.

Ο εφιάλτης της έπαψε όταν πρόσφατα βρήκε την δύναμη και εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της όσα βίωνε, με αποτέλεσμα εκείνη να προχωρήσει σε καταγγελία στις Αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα